Kavitációs zsírbontás a fogyásért

A kavitációs zsírbontás elsősorban nem fogyasztó hanem alakformáló kezelés. Természetesen fogyni vágyó vendégeknek is ideális választás a kavitációs zsírbontó kezelés, mivel diéta és mozgás beiktatásával a problémás területről tud fogyni és nem izomból, hanem zsírból.

 

A kavitációs zsírbontó kúra alatt nagyon fontos a napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása, ami kimossa a lebontott zsírsejteket és a bennük lévő zsírt. A folyadék víz, ásványvíz vagy tea legyen. Nem számít bele 3-4 liter folyadékba a leves, a kávé, a gyümölcslé, stb, mert nem alkalmasak méregtelenítésre.

 

A kavitációs zsírbontás eredménye már az első kezelés után centiben mérhető. Abban az esetben ha a következő kavitációs kezelés előtt mért kerület több mint az előző végén mért akkor a vendég nem itta meg a szükséges mennyiség folyadékot. Sőt kevés folyadék ivása esetében a következő kavitációs kezelésnek sem lesz nagyon jó eredménye.

 

A kavitációs kezelésnek a folyadék fogyasztás a lelke. Aki nem képes ennyi folyadékot meginni nem érdemes kavitációs zsírbontást igénybe vennie. Sajnos a rossz hír az, hogy minden alakformáló kezelésnek amivel fogyás érhető el a legfontosabb eleme a folyadék bevitel.

 

Aki úgy érzi, hogy nem tud ennyit inni azoknak azt tudom tanácsolni, hogy szigorúan mérjék ki a folyadék mennyiségét. Találjanak ki egy rendszert, hogy milyen ütembe fogják elfogyasztani és folyamatosan emeljék a mennyiséget. 2-2,5 liter víz egy átlag ember napi folyadék szükséglete, ennyivel nem lehetséges jó eredményeket elérni. Ennyit különben is mindenkinek ajánlott meginni.

 

A kavitációs zsírbontásnál az eddig alkalmazott alakformáló kezelésekkel szemben nem csak a zsírraktárak kiürítése történik hanem a zsírsejtek számának végleges csökkenése. Ez nagyon jó hír azoknak akik hízékonyak bizonyos testrészükre, a kavitációs zsírbontással ezen testrészek zsírsejtszámát tudjuk csökkenteni, ami tartós fogyást (kerület csökkentést) eredményez.

Van jobb megoldás!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

4 + tizenegy =

Top