Kavitációs zsírbontás otthon?

Bekövetkezett az amire még mi szakemberek sem voltunk felkészülve. Kapható otthoni kavitációs zsírbontó készülék.

Már többen megkerestek ezzel a kérdéssel, hogy érdemes-e ilyen készüléket vásárolni otthoni kavitációs zsírbontásra. Itt elsősorban a saját véleményemet szeretném leírni és hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem, egy a sok közül.

Szerintem mindenkinek érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy ha egy olyan komoly kezelést, mint a kavitációs zsírbontás miért nem szerencsés otthon elvégezni. A válaszok nagyon egyszerűek és ésszerűek, egy kozmetikában szakember által végzett kezeléshez alkalmazott gépet soha nem fognak otthoni alkalmazásra forgalmazni. Miért? Azért, mert túl kockázatos. Sajnos üzlet eladni otthon használható gépeket és a vendég aki nincs tisztában ennek a kezelésnek a kockázataival ha nem szakember végzi meg is fogja venni, pedig a gép nem is mondható olcsónak. Ezeknek a gépeknek a teljesítménye alacsony – még szerencsére. Így a vendég csak a pénzét veszíti. Többször felmerült már a kérdés, hogy ha ezzel az alacsony teljesítménnyel többször kezelnek elérhető-e a magasabb teljesítményű gépek által elért eredmény. A válasz egyértelműen nem.

A legmegdöbbentőbb számomra az volt amikor egy kavitációs zsírbontásról szóló fórumon valaki aki vásárolt ilyen gépet segítséget kért az ott lévő szakemberektől, mert semmit nem tudott az általa vásárolt gépről. Nem tudta, hogy melyik kezelőfej mire való, mennyit kezelhet vele, milyen gyakran…stb.

Ebben a kérdésben csak egy tanácsom van: ha valaki ennyi pénzt áldoz, inkább menjen el egy szakemberhez kavitációs zsírbontásra és én biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban jár.

Arról nem is beszélve, hogy a kavitációs zsírbontás része egy nyirokkeringést serkentő kezelés – ezt otthon, hogy oldják meg? Nélküle tudni kell, hogy a kavitációs kezelés eredménytelen. Megkezeli magát az alacsony teljesítményű géppel és közvetlen utána elmegy egy szalonba a nyirokkeringés serkentő kezelésre.

Mindenkinek a saját döntése és remélem, hogy az általam felvetett kérdésen sokan elgondolkoznak. Abban az esetben ha ez megtörténik már érdemes volt ezzel a kérdéssel is foglalkozni.

 Van jobb megoldás!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

10 + 13 =

Top