Zsírbontás a kozmetikában

Az alakformálást igénybe vevő vendégek nagy százaléka a lefogyhatatlan zsírpárnáitól szeretne megszabadulni.

Erre egyre több és egyre hatékonyabb fegyverei vannak már a kozmetikusoknak is. Már nem csak plasztikai sebész képes ilyen problémákon segíteni. Eddig is többféle módszerrel tudtunk segíteni a hozzánk forduló vendégek helyi fogyásában. Gyors és látványos eredményeket tudtunk produkálni, csak kevésbé voltak tartósak.

Mivel eddig csak a zsírraktárak kiürítésére voltunk képesek de az ultrahangos kavitációs zsírbontás igazi áttörés ezen a területen. A zsírsejtek számának végleges csökkentésével már nem csak gyorsak és látványosak hanem tartósak is az eredmények. Természetesen nagyon fontos a vendég együtt működése, mert különben hiába a gépek tudása és a szakavatott kozmetikus igyekezete a várt eredmények elmaradnak vagy csak sokkal kisebb mértékben valósulnak meg.

 

Az együtt működés a minimum 3 liter folyadék (víz, tea) megivásán kívül még az alkoholtól való tartózkodást, csökkentett szénhidrát bevitelt és napi legalább 30 perc mozgást jelent. A folyadékot szerencsés egyenletesen elosztani a nap folyamán, hogy a felszabadult méreganyagok és a zsírsejtek tartalmát legyen ami kimossa a szervezetből. Ilyenkor szoktam mondani a vendégeknek hogy fogják fel a kezelést egy méregtelenítő kúrának, aminek még centibe és kilóba is mérhető eredménye lesz.

 

Néhány hete az egyik vendégem befejezett egy kúrát és nagyon büszke vagyok rá, mert 11 hét alatt 10 kezeléssel 9 kilótól szabadult meg. Még az is lehet, hogy a végeredmény még jobb lesz, mert ilyenkor még a szervezet tovább üríti az általunk lebontott anyagokat. Ez az eredmény azért is olyan nagy dolog, mert pont közbe esett a karácsony is. Másfél rúd bejgli is lecsúszott „véletlenül”, mégis ilyen szép eredményt sikerült elérni.

 

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás méltán a lekedveltebb és legkeresettebb zsírbontó kezelés 2012-ben is, de már egy úgy kezelés kopogtat a kozmetikák ajtaján. Az elképzelés nagyon ígéretes csak még nem találkoztam olyan géppel ami kellő hatékonysággal és biztonsággal lenne képes a zsírbontásra.

 

Remélem, hogy legközelebb már a még újabb kezelésről és a vele elért eredményekről számolhatok be. Egy biztos, hogy a kavitációs zsírbontást nem lesz képes kiütni a nyeregből de nagy fantáziát látok a két kezelésből összeállított egyedi kezelési lehetőségekben.

Addig is mindenkinek kellemes formásodást és a sok folyadék fogyasztásáért plusz jutalomként szép, hidratált bőrt kívánok!

Van jobb megoldás!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

3 × 1 =

Top